okt 01

Foto’s van de woensdagtraining en bezoek van wethouder Lievers op 29 september!

Hallo allemaal,

Hierbij alsnog de foto’s van woensdag 29 september. Wethouder Erik Lievers bracht een bezoekje aan onze turnhal om zich te oriënteren. Wij waren hiermee natuurlijk in onze nopjes omdat we het turnen in Hengelo maar ook in de regio natuurlijk willen promoten. De wethouder was zichtbaar onder de indruk van zowel onze accommodatie als van het turnniveau. Hij gaf dan ook direct aan nog een keertje terug te willen komen om nog eens rustig van onze turnjeugd te  kunnen ”genieten” en wat meer te weten te komen omtrent training, techniek en de vereisten van een moderne turnaccommodatie. Bestuur, trainers en vrijwilligers waren volop present om alle details van onze vereniging nog eens goed voor het voetlicht te brengen.

Veel kijkplezier toegewenst,

Jan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.