«

»

Apr 15

1/2 finale 2e divisie en instap N2 te Waddinxveen

Op zondag 7 april vond de 1/2 finale plaats van de 2e divisie en instap N2, deze wedstrijd werd gehouden te Waddinxveen.
We hadden 4 meiden die de 1/2 finale turnden. Puck Waanders bij de instap N2, Femke van der Spek bij de pupillen 2, Femke Rouwen bij de jeugd en Fabienne Smeets bij de junioren.

We wisten van te voren dat het een zware strijd zou worden om zich te kunnen plaatsen voor het Bondskampioenschap 2e divisie omdat er weinig turnsters door zouden stromen (bij instap N2 en jeugd maar 5 en bij de pupillen2 en junioren 9).
De concurrentie was ook erg goed.

Puck had op brug wat lage opzwaaien en op vloer ging het helaas al wat minder in het begin bij het boogje.
Femke S. had een goede wedstrijd alleen bij balk is ze helaas gevallen met haar 2e boogje.
Femke Rouwen had een goede wedstrijd alleen helaas op de brug is de zolendraai mislukt.
Voor Fabienne was het niet haar dag, Gelukkig heeft ze de wedstrijd goed afgeloten met een goede brug oefening.

We hebben in de 2e divisie geen meerkamp finales gehaald helaas, wel is Femke Rouwen reserve voor toestelfinale balk, ze had hier namelijk de 2e score van de wedstrijd.

De andere meiden (1e divisie en N1) van de A-selectie zijn nu hard aan het trainen voor hun 1/2 finale die plaats vindt op 20 en 21 april te Leek!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>