Terug naar Recreatiesport

Groove Dance

Groove Dance

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en vind je het super leuk om te dansen? Kom gezellig op de dinsdagmiddag een keer bij Groove Dance. Dit zijn danslessen waar alle dansstijlen aan bod komen, zoals klassiek, hiphop, modern, streetdance en nog veel meer. De dansen die we samen doen zijn explosief, ritmisch en uitdagend. De muziek is modern en actueel.

De doelen van de danslessen zijn:

  • Samen dansen en heel veel plezier beleven!
  • Verschillende leuke dansjes leren
  • Het verbeteren van de dansvaardigheden

De lessen zien er als volgt uit. We beginnen de dansles met een warming-up. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een warming-up en vaak mogen de kinderen kiezen. Hierna beginnen we met een danscombinatie aanleren. Halverwege de les is er een korte pauze om snel wat te drinken en gaan we weer verder met de danscombinatie. Als afsluiter doen we altijd een leuk dansspelletje.

Lijkt je dit leuk? Kom dan gezellig een keertje kijken of beter nog….meedoen!!

Leeftijd:6-12 jaar

Tijd:Dinsdag van 16:00-17:30 uur

Waar:Balletzaal van wijkcentrum Slangenbeek

Dansdocent:Lotte Leppers

Wie is Lotte?

Hoi, ik ben Lotte Leppers. Ik ben 16 jaar oud en kom uit Hengelo. Ik dans al mijn hele leven en niet geheel onverdienstelijk. Ik ben dit jaar Nederlands Kampioen hiphop geworden. Ik ga voor de tweede keer dit jaar naar Glasgow voor de wereldkampioenschappen hiphop. Ik dans daar met zowel mijn team als solo. Daarnaast zit ik in een selectieteam van modern en klassiek. Ik hoop dat ik mijn veelzijdigheid in het bewegen op muziek kan overbrengen op de kinderen.

Activiteiten TurnCentrum TwenteDoor het jaar heen worden diverse activiteiten voor de kinderen van TCTgeorganiseerd. Ook de Groove dance-groependoen hieraan mee. Denk hierbij aan een bezoek vanZwarte Piet in de balletzaal, een spectaculair TCT-kamp en de Spokentocht. Ook proberen we elk jaar een optreden te geven op een evenement binnen Hengelo voor degene die dat leuk vinden.