↑ Return to Sponsoren

Uitnodigingsbrief 50 euro club

– de 50 euro club – een eerste aanzet!

50 EURO CLUB TURNCENTRUM TWENTE

 

 

Beste turnfan,

 

TurnCentrum Twente is een ambitieuze, sportieve en hechte vereniging die turnt in de top van Nederland. Ons motto is: door passie en lef tot veel in staat! De wederom geweldige prestaties van onze selectiegroep afgelopen jaar tonen aan dat we het goed doen als vereniging en daar zijn we trots op.

 

Wat is de 50 euro club?

Het meedoen in de top van Nederland vraagt veel van een vereniging. TCT bestaat nu ruim 10 jaar en de materialen zijn zo langzamerhand aan vervanging toe. Dit natuurlijk in eerste instantie allemaal om de veiligheid voor onze turnsters te waarborgen. Om TCT een stevige financiële basis te kunnen geven, zijn we in 2011 gestart met een nieuw initiatief: de 50 euro club. Doel is om een aantal leden, donateurs en sponsoren in deze club te verzamelen die jaarlijks vrijwillig een financiële bijdrage willen leveren om TCT te ondersteunen.

 

Wat levert het mij op?

Wat het in eerste instantie oplevert is nieuw en veilig materiaal voor onze turnsters. Verder komt uw naam op de website van TCT te staan. Daarnaast organiseren wij ieder jaar voor alle clubleden een gezellige avond.

 

Hoe word ik lid?

Lid worden van de 50 euro club is heel eenvoudig: door het invullen van onderstaande gegevens machtigt u TCT automatisch om jaarlijks tot wederopzegging € 50,- van uw rekening af te schrijven.

 

Hierbij machtig ik TurnCentrum Twente in Hengelo om jaarlijks tot wederopzegging een bedrag van € 50,- van mijn rekening te halen
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Bankrekeningnummer
E-mailadres
Handtekening

 

Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

 

 

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie TCT

promo@tctwente.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>