De Rabo Clubkas Campagne is van start! TurnCentrum Twente doet ook mee! Van 19 maart t/m 7 april 2019 mag je stemmen! Stem op TurnCentrum Twente!

Klanten van de bank bepalen verdeling sponsorbedrag

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen klanten (vanaf 12 jaar) van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 150.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepalen bij de Rabo Clubkas Campagne, door het uitbrengen van hun stem, welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs hierbij de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.

Klanten vanaf 12 jaar ontvangen rond 19 maart a.s. een stemcode per e-mail of post en kunnen hiermee vanaf dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elk stem is geld waard! Vergeet dus niet op TurnCentrum Twente te stemmen. Medio april wordt de uitslag bekend gemaakt en ontvangen wij het aantal op ons uitgebrachte stemmen stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Op Facebook en Instagram staat een promotiebericht geplaatst! Jullie zouden de vereniging er enorm mee helpen om dit te delen. Mocht je zelf Rabobank als bank hebben, vergeet dan natuurlijk ook niet zelf te stemmen op TurnCentrum Twente. Ook als je andere mensen in je omgeving kent met Rabobank als bank, hen natuurlijk stimuleren op TCT te stemmen.

Rabo Clubkas Campagne is van start!
error

Like ons ook op social media!