Beste leden,

Na een week vergaderen, overleggen en afstemmen met derde partijen is het ons gelukt. TurnCentrum Twente gaat door! We mogen buiten lesgeven. Inmiddels zijn onze selectielessen al sinds maandag 4 mei jl. gestart en vanaf maandag 11 mei a.s. mogen de meeste recreatielessen weer starten. Zie hieronder dan ook ons verenigingsprotocol met alle informatie wat nodig is om te weten. Lees dit goed door en neem het door met je kind.

Belangrijk om te weten is dat er een aangepast lesrooster is opgezet. Deze is te vinden voor de selectie op bladzijde 5 en voor de recreatielessen op bladzijde 6. Er wordt in eerste instantie lesgegeven vanaf één locatie, namelijk het parkeerterrein van Sporthal Weusthag.

Wij willen jullie allen hartelijk danken voor jullie begrip en geduld. In de loop van de weken hopen we onderling te kunnen evalueren hoe dit gaat en of er uitgebreid kan worden, afhankelijk van de nieuwe maatregelen en voorwaarden natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

Namens de trainers en het bestuur van TurnCentrum Twente

TurnCentrum Twente - COVID-19 Protocol

UPDATE 4 – Verenigingsprotocol COVID-19
error

Like ons ook op social media!