Binnensport mag weer open vanaf 1 juli. Wij wachten op praktische afspraken met de gemeente Hengelo.

 

De persconferentie van woensdag 24 juni jl. bracht ons het fantastische nieuws dat de binnensport weer open mag vanaf 1 juli. Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF wordt hierop aangepast. Hier vind je (uiterlijk) vrijdag 26 juni de laatste versie, inclusief visuals die gebruikt kunnen worden op jouw accommodatie. Ook hebben de gemeenten een handreiking gemaakt voor de binnensportaccommodaties – ook hiervan volgt (uiterlijk) vrijdag een update via deze link. Hierin wordt onder andere ingegaan op de eisen aan ventilatie (bouwbesluit). Ook als je een eigen accommodatie hebt, moet je hieraan voldoen. Maak met je gemeente praktische afspraken over het opengaan van een gemeentelijke accommodatie en werk samen met andere clubs om lokaal zoveel mogelijk sporters hun sport te laten hervatten.

De aanvullende richtlijnen van de KNGU worden na de update van NOC*NSF verwerkt in onze FAQ. Daarmee komt ons aanvullende protocol voor de gymsport te vervallen. Check hiervoor dus vrijdag onze website. Vandaag komt het RIVM met aangescherpte richtlijnen voor hygiëne. 

Binnensport mag weer open vanaf 1 juli. Wij wachten op praktische afspraken met de gemeente Hengelo.
error

Like ons ook op social media!