Beste turnsters, turners en ouders/verzorgers en aspirant-leden,

Door de gemeente zijn wij recent geïnformeerd dat er, i.v.m. de veiligheid, werkzaamheden aan het dak van de turnhal moeten plaatsvinden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd van 17 januari 2024 tot en met 26 januari 2024 en worden aan de binnenkant uitgevoerd. Dit betekent dus dat een groot gedeelte van de turnhal leeg moet zijn zodat het dak goed bereikbaar is.

Helaas betekent dit dat de lessen, die in turnhal Weusthag plaatsvinden, in deze periode niet door kunnen gaan.

Gelukkig bieden wij dezelfde soort lessen ook op andere locaties aan in Hengelo en zijn jullie van harte welkom om daar dan de bewuste periode te komen turnen bij één van onze andere lessen in het lesrooster.

Met vriendelijke groet,

TurnCentrum Twente

Geen lessen in sporthal Weusthag
error

Like ons ook op social media!