Vertrouwenscontactpersoon

TurnCentrum Twente streeft ernaar om een zo veilig mogelijk sportklimaat te creëren. We doen er alles aan om ongewenst gedrag, zoals pesten, discriminatie, intimidatie, agressie en seksueel overschrijdend gedrag te voorkomen. Krijg je toch met bovenstaande zaken te maken, blijf daar dan niet mee zitten! Kom het liefst in actie door dit uit te spreken tegen degene die dergelijk ongewenst gedrag vertoont. Helpt dat niet, of durf je dat niet, vertel het dan aan iemand in je omgeving die je vertrouwd.

TurnCentrum Twente heeft ook een vertrouwenspersoon aangesteld bij wie je je verhaal kwijt kunt. De vertrouwenspersoon kan een luisterend oor bieden en/ of je adviseren over stappen die je eventueel kunt ondernemen. Alles wat je aan de vertrouwenspersoon vertelt wordt vertrouwelijk behandeld.

Vertrouwenspersoon bij TCT

Hoi, mijn naam is Wheena Visschedijk-’t Hooft. Ik ben sinds eind 2010 vertrouwenspersoon bij TCT. Ik heb zelf tot mijn 27ste bij de selectie van TCT geturnd en heb jaren lesgegeven bij de kleuterlessen en basic gym. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Borne. In het dagelijks leven werk ik als GZ-psycholoog bij een grote GGZ-instelling in Twente.

Als vertrouwenspersoon bied ik een luisterend oor en denk mee over eventuele vervolgstappen. Je kunt je verhaal in vertrouwen aan mij vertellen en indien het jouw wens is om vervolgstappen te ondernemen dan kan ik daarin een adviserende rol spelen. Een vervolgstap kan bijvoorbeeld zijn om het bestuur op de hoogte te brengen van de problemen die spelen en eventueel samen met een bestuurslid een gesprek te organiseren met de desbetreffende persoon(en) of meedenken over een verwijzing naar professionele hulp.

Ik ben er voor iedereen die betrokken is bij TCT, dus zowel voor leden, vrijwilligers als trainers. Mocht je contact met mij willen opnemen, dan kan dat via mijn mobiele nummer 06 23 54 14 93 of via de mail op wheena_@hotmail.com

error

Like ons ook op social media!