Heb jij altijd al willen freerunnen om obstakels om te zetten in uitdagingen, d.m.v. vloeiende bewegingen, tricks en salto’s? 

 Dan is Freerunning echt iets voor jou! Tijdens de lessen kun je hier op je eigen niveau oefenen, er is daarom voor iedereen altijd een uitdaging! Het is spectaculair, uitdagend en is een individuele sport. Maar je traint ook altijd met andere jongens en meisjes en is daarom ook echt een sport die je samen beoefent! De lessen worden gegeven onder begeleiding van ervaren freerunners op verantwoorde en veilige manier. 

 Freerunning is een sport waarbij je zo snel, spectaculair en efficiënt mogelijk van punt A naar B verplaatst. Bijvoorbeeld door het maken van diverse salto’s over of van een obstakel. Daarnaast heb je ook ”parcour”, de belangrijkste basis van freerunning. Hierbij richt je de focus op snelheid en de beste manier om obstakels te passeren. 

Wanneer je als freerunner parcour goed beheerst, ga je meer je eigen creativiteit gebruiken om vervolgens je eigen draai eraan toe te voegen. Je leert daarbij ook goed te luisteren naar je lichaam, wanneer je iets niet of juist wel aankan en ontwikkel je zo meer zelfvertrouwen in je eigen kunnen. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op het lesrooster voor een proefles.

 

error

Like ons ook op social media!