Kick Winkelhorst, fysiotherapeut bij TeamFysio, is 1,5 uur in de week aanwezig in de zaal voor de fysiotherapeutische begeleiding.

De ene week op de woensdag van 17:00 -18:30 voor de A- en C-selectie en de week daaropvolgend op de donderdag van 17:00 – 18:30 voor de B-selectie.

Tijdens de aanwezigheid van Kick kunnen de turnsters binnenlopen. De klachten worden onderzocht en waar mogelijk meteen behandeld. Na het onderzoek en eventuele behandeling wordt een advies gegeven. Hier worden indien nodig de trainers en/of ouders van op de hoogte gesteld. Indien de blessure regelmatig behandeld moet worden, dan kan er eventueel overgegaan worden op behandeling in de praktijk, dit altijd in overleg met de ouders en eventueel de desbetreffende huisarts.

TeamFysio heeft in Twente meerdere locaties; naast Hengelo zijn we gevestigd in Enschede en Losser. Op elke locatie is er voor de turnsters de mogelijkheid om behandeld te worden indien noodzakelijk. Aangezien de turnsters niet alleen uit Hengelo komen, krijg je op deze manier een goede spreiding en wordt het voor de turnsters eenvoudiger om behandeld te worden. Op elke locatie heeft TeamFysio de beschikking over echografie. Middels deze vorm van diagnostiek kan er in bepaalde gevallen sneller en beter beeld gevormd worden over de ernst van de klacht.

Op elke locatie zijn ook korte lijnen met andere disciplines. Naast nauwe samenwerking met bijvoorbeeld podotherapeuten wordt er ook samengewerkt met kinderfysiotherapeuten. Mocht het nodig zijn, dan kan een andere discipline meekijken en zijn/haar licht over de blessure/klacht laten schijnen.

Kick is te bereiken op telefoonnummer 088 291 84 08 of per mail k.winkelhorst@teamfysio.nl

 

 

 

error

Like ons ook op social media!