«

»

Jan 22

Opnieuw goud voor Ammelie Nijhuis en Indy Witbreuk tijdens 2e plaatsingswedstrijd 1e en talentendivisie

Zondag 22 januari werden in sporthal De Scheg in Deventer de 2e plaatsingswedstrijd 1e en talenten divisie  Turnen Dames afgewerkt. De meiden van TCT mochten op deze wedstrijddag voor het eerst in hun nieuwe verenigingspakje aantreden.

Evenals gisteren wisten de meiden ook op zondag goed te presteren. In de eerste wedstrijd mochten de 3 jeugdturnsters Yara, Chantal en Nienke de spits afbijten. Voor Nienke was het ook nog eens een speciale wedstrijddag. Ze was namelijk jarig 😛  Deze drie meiden hebben  goede oefeningen laten zien. Yara eindigde op de vijfde plek direct gevolgd door Nienke op de zesde plaats. Chantal is op een mooie twaalfde plaats geeindigd.

>>>>>

 

In de derde wedstrijd was het voor de trainers kunst en vliegwerk geblazen. De drie turnsters Eline Groen (junior), Indy Witbreuk (pupil 2) en Ammelie Nijhuis (senior) zaten in deze wedstrijd allen in een andere groep. Door een goede samenwerking is ook deze wedstrijd super verlopen en resulteerde uiteindelijk ook in drie podiumplaatsen. Eline werd bij de junioren 1e divisie knap tweede na een goede balk oefening die haar daar de eerste score op leverde.

Ammelie Nijhuis mocht de eerste plaats in ontvangst nemen. Ook zij presteerde zeer goed op balk met gemiddeld zo’n twee punten hoger dan haar directe tegenstanders. Ook op brug wist ze met een mooie oefening te overtuigen.

 

>>>>>

Indy Witbreuk had bij de pupillen-2 talentendivisie jammer genoeg maar twee tegenstanders. Ook vandaag heeft Indy laten zien een degelijke wedstrijd te kunnen neerzetten. Met een wat “mindere” balkoefening dan normaal wist ze overtuigend met meer dan vijf punten voorsprong de eerste plaats voor zich op te eisen.

Samenvattend kunnen we zeggen dat het weer een goed weekend is geweest voor Turncentrum Twente in Deventer.
Komende zaterdag turnen de TCT-meiden van de 2e divisie hun laatste Plaatsingswedstrijd van district Oost in Doetinchem.

 

Foto’s 1e wedstrijd van de jeugdmeiden – met dank aan Renate ter Huurne

Wedstrijdfoto’s 1e en talentendivisie – met dank aan Nathalie Kreuger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>