Terug naar Wie zijn wij?

Vertrouwenspersoon

 

Even voorstellen

Mijn naam is Wheena ’t Hooft. Sommigen van jullie zullen mij misschien kennen. Ik heb tot 2007 bij de selectie van TCT geturnd. Daarnaast heb ik tot de zomervakantie van 2010 les gegeven aan verschillende recreatielessen van TCT. En vanaf nu ben ik de vertrouwenspersoon voor leden en vrijwilligers van TCT.

Wat kan ik voor jullie betekenen? Je mag contact met me opnemen als je je ergens zorgen over maakt. Zorgen over iets dat gebeurt tijdens de training, of activiteiten van de vereniging. Dat kan telefonisch (0623541493) of via een e-mail (wheena_@hotmail.com). Natuurlijk kun je ook een persoonlijke afspraak met mij te maken.

Wheena ‘t Hooft

 

Waarom een vertrouwenspersoon

Iedereen die sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Wanneer je te maken krijgt met bijvoorbeeld pesten, discriminatie, of seksuele intimidatie, is dat een teken dat die omgeving niet meer veilig is. Het kan veel emoties en vragen oproepen, ook als je er niet zelf slachtoffer van bent, maar het ziet gebeuren. Blijf er niet mee rondlopen! Praat erover met iemand in wie je vertrouwen hebt. Erover praten kan herhaling of verergering van de situatie voorkomen.

Wat doet een vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet.

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk!

Wij onderschrijven verder natuurlijk de gedragsregels van de KNGU in onderstaand document.
Gedragsregels KNGU